Het Frank Hoort Project

Rikus en Arie kunnen zelf niet goed zingen. Liedjes die door hun gemaakt worden missen dan ook de "finishing touch". En daarvoor zoeken we nog steeds zangers en zangeressen die het leuk vinden een liedje te komen inzingen. Hoe gaat dat in zijn werk?  

In de Frank Hoort studio van Arie Franken wordt een basis gelegd voor een nummer. Eigen geschreven nummers maar ook af en toe een bestaand muziekwerk wordt opnieuw door Rikus en Arie ingespeeld en opgenomen.

Nadat men tevreden is over de gemaakte orkestband, gaan ze op zoek naar de juiste vocalist. Zo kan het voorkomen dat diverse zangers en/of zangeressen de opdracht krijgen zich vast te bijten in het nummer, waarna ieder een kans krijgt het in de studio te komen inzingen. Naderhand beslissen Arie en Rikus welke "take" het uiteindelijk gaat worden.

Kan ik me aanmelden? Natuurlijk! Maar je dient natuurlijk wel te kunnen zingen. Beschik je over een goede stem, en het lijkt je te gek om met ons samen te werken, stuur dan een mail. Heb je ooit iets ingezongen en heb je daarvan een mp3? Stuur dat dan even mee. "Frank Hoort" graag van je. Hier de link naar Contact