Hieronder zijn videoclips te vinden waarvan de muziek is opgenomen in de FrankHoort studio.

Frank Hoort Anja

De muziek is van de Russische zangeres Zemfira. Het oorspronkelijke nummer heet Blues. 
De muziek is opnieuw ingespeeld door Rikus Oortwijn en Arie Franken. Anja Blouw heeft het fantastisch ingezongen. De video is ook door Frank Hoort gemaakt. Dorien en Peter Franken spelen hierin de hoofdrollen.

  

Kangoeroe Plof - Hoog Wotter

De Groningsstalige groep Kangoeroe Plof heeft het nummer Hoog Wotter opgenomen in de Frank Hoort studio. De videoclip is ook gemaakt door Frank Hoort. In de clip komen veel foto's voorbij die gemaakt zijn ten tijde van de hoog waterstanden begin 2012

 

Kangoeroe Plof - De Aarde Beeft

De problematiek rond de aardebevingen in het Noorden van Groningen was voor de groep Kangoeroe Plof reden dit meer onder de aandacht te brengen. Om die reden heeft de groep een Nederlandstalig nummer uitgebracht. Muziek en zang is allemaal opgenomen in de Frank Hoort studio. Ook de videoclip is gemaakt door Frank Hoort.

 

 

 Dick Swiers - Pekel is Prachtig

In Oude Pekela is er een veel gelezen Internetsite onder de naam "Prachtig Pekela" actief wat door veel mensen gelezen wordt. De Pekelder Dick Swiers heeft het nummer "Pekel is Prachtig" in de Frank Hoort studio ingezongen. Voor de muziek is een orkestband gebruikt. De video is door de mensen van de site "Prachtig Pekela" gemaakt.

 

 

Rob & Paullien - Ik Zou Het Zo Weer Overdoen

Rob Scholten en Paullien Muis zijn ook in de Frank Hoort studio geweest en hebben daar een paar nummers ingezongen. De muziek komt van een orkestband, de zang is dus in de Frank Hoort studio ingezongen, gemixed en gemastered. De videos zijn gemaakt door Rob Scholtens.

Rob en Paullien - Calm After The Storm